Cash Out – Avbryt spelet när du live bettar

Om du tycker om att spela på odds för att förgylla din upplevelse när du hejar på ditt favoritlag så är du förmodligen bekant med live betting. Att live betta gör att spelaren sugs in i matchen, och lägger märke till varje sak som händer. För mer spänning inom sport är det oslagbart. Och för att göra det hela ännu mer intressant kan du börja använda cash out när du har vant dig vid att spela på de snabba och rörliga oddsen. Cash out är ett verktyg som hör till liveodds, och som låter dig avbryta ett spel innan matchen är över. För den som spelar smart kan detta minimera förluster och maximera vinster. Men även om du inte är expert kan du använda cash out för att få en mer involverad spelupplevelse, och alltså mer kul. Vill du veta mer om cash out? Då ska du läsa vidare!

Rank Casino Bonus Rating Spela
1 100 krT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2 100 krT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3 Spela direktT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4 100 krT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5 100 krT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Har alla bettingsidor cash out?

För några år sen så var cash out lite mer exklusivt. Då var det bara de absolut bästa spelsidorna på nätet som erbjöd cash out, och kvalitén var mycket sämre än den är idag. Av den anledningen samlades dom flesta seriösa live spelarna hos samma spelbolag, eftersom att dessa erbjöd bättre cash out än resten. Det förlorade så klart de andra sidorna pengar på, och sakta men säkert började funktionen bli normen. I dagsläget kan du mer eller mindre anta att alla spelbolag som erbjuder live betting på sport också erbjuder cash out. Men funktionen kan fortfarande skilja sig väldigt mycket från företag till företag. Vissa tycker att en viss sorts cash out är bäst, medans andra föredrar något helt annat. Så hur gör man sig helt säker? Man får helt enkelt läsa villkoren för sina favoritsidors cash out, och välja det man själv prioriterar.

Vad innebär cash out?

Cash out innebär rätt och slätt vad det låter som: Att casha ut, alltså att avbryta ditt spel och ta tillbaka dina pengar. Du kan använda spelet för att avbryta ett aktuellt odds på en pågående match och få en del av din insats tillbaka. Det kan vara väldigt praktiskt om du tror att matchen kommer gå åt ett annat håll än vad du spelat på. Pengarna kommer tillbaka på spelkontot omedelbart; så du kan placera dem i ett nytt spel på en gång om du vill. Men kom ihåg att cash out ska ses som en bonusfunktion. Det är inte en rättighet. Vad innebär det exakt? Jo, om en match är mer eller mindre totalt avgjord så kan spelbolagen stänga av sin cash out. Detta gör dom för att inte alla spelare ska casha ut samtidigt och göra att spelbolaget förlorar en massa pengar.

Cash Out - Avbryt spelet när du live bettar

Hur använder man cash out?

Cash out är inte något du behöver aktivera eller registrera dig någonstans för att använda. Det finns alltid där, även om det kanske inte alltid är tillgängligt. När du lägger ett spel hos en bookmaker på nätet så får du en digital spelkupong. När du live bettar kommer dina spelkuponger att ha en knapp någonstans på sig som heter Cash out. För att casha ut ditt spel så klickar du bara på den! Om knappen är grå och inte går att klicka på så innebär det att funktionen är tillfälligt inaktiverad.

Genom att använda cash out till din live betting får du en riktigt spännande bettingupplevelse. Du blir mer involverad och får en mer interaktiv spelstund. Cash out är givetvis tillgängligt i både mobil, dator och surfplatta. Börja använda cash out idag för att få betting i toppklass. Du kan hitta de svenska spelsidor med landets bästa cash out i vår topplista lite längre upp på sidan. Lycka till!