CSGO betting – Odds på Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike har alltid varit ett av de absolut mest populära FPS (First Person Shooter) spelen i världen. Företaget Valve släppte den första versionen i slutet på 90-talet och det blev snabbt älskat av fans världen över. Till en början var det populärt med LAN och mindre tävlingar med modem som gick i snigelfart.

Idag är Counter Strike: Global Offensive, mer känt som CS:GO, ett globalt fenomen som trollbinder människor i alla åldrar. Blixtsnabba reflexer, samarbete och pricksäkerhet står i fokus. Med över en halv miljon regelbundna spelare, och mångfaldigt fler åskådare är CS:GO en av de mest populära Esporterna i världen. Självklart vill även spelbolagen ha en del av kakan. Därför kan du nu betta på CS:GO och andra Esporter hos nästan alla större spelbolag. Låt oss kika närmare på CS:GO betting!

Hur fungerar spelet?

I Counter Strike: Global Offensive möts två lag om 5 personer. Det finns en stor mängd olika banor, eller kartor, att mötas på. Dessa roterar med jämna mellanrum och det finns just nu 7 olika kartor inom professionell CS:GO. Det ena laget axlar rollen som Terrorists, och det andra som Counter-Terrorists.

Terroristernas mål är att armera och skydda en bomb tills tiden går ut. Counter-Terroristerna har som mål att desarmera bomben. Det finns även kartor med liknande koncept som involverar gisslan istället. Självklart kan lagen också vinna genom att eliminera samtliga motståndare.

Varje spelare börjar med en mindre summa pengar. Allt eftersom att matchen går samlar spelare på sig mer pengar genom att fullfölja banans mål eller att döda motståndare. För dessa pengar kan spelare köpa bättre vapen, granater och liknande.

Hur bettar man på CS:GO?

Att betta på CS:GO och andra Esporter fungerar precis som betting på traditionella sporter. I odds sektionen väljer du Esport i listan över kategorier och letar rätt på matcher och turneringar inom CS:GO.

Därefter har du alla möjliga former av spel till ditt förfogande. Från vinnarspel och långtidsspel till antal kills och enskilda spelares stats i slutet på matchen. Det finns hur mycket som helst att välja bland. För att placera så kvalificerade spel som möjligt hjälper det att ha bra koll på spelarna och lagen. Genom att följa spelarna på social medier och streaming plattformar som Twitch.tv kan du hitta mycket bra info som kan hjälpa dina spel.

Betta på CS:GO med en betting bonus

Om du är sugen på att prova lyckan på CS:GO odds och betting så rekommenderar vi att du hittar en bra bonus som kan ge dig mer spel för pengarna i början när du fortfarande lär dig. I vår lista över rekommenderade bettingsidor kan du hitta sveriges bästa bonusar för sportsbetting. Dessa betting bonusar kan du självklart även använda på Esporter som CS:GO. Håll även ögonen öppna för Freebets och riskfria spel. Med dessa kan du prova på CS:GO betting utan att behöva riskera dina egna pengar.

Esport är ett snabbt växande fenomen i hela världen. Prissummorna blir bara högre och spelen, spelarna och åskådarna blir bara fler. Dessutom är det inte alla spelbolag som har särskilt bra koll på Esport än så länge. Just när är det ärligt talat spelarna och åskådarna som har bäst koll, inte spelbolagen. Så passa på att vinna lite pengar på spelbolagen genom att betta på CS:GO!