Live betting – Följ spänningen live för en bättre spelupplevelse

Ta din spelupplevelse till nästa nivå med live betting! Vi som gillar odds och betting gillar givetvis också att kolla på sport. Finns det då någonting bättre än kombinationen av att titta på ett av favoritlagen och att betta i realtid?

Idag är live betting hos spelbolagen mer regel än undantag, och de olika aktörerna lägger fullt fokus på att skapa en så bra spelupplevelse som möjligt för kunderna. Live betting blir bara bättre och bättre med åren. Så hämta din välkomstbonus och gör dig redo för odds som rör sig under matchens gång, gratis Pay-Per-View, möjligheten att stänga ditt spel innan matchen är över och mycket, mycket mer. Vi tittar närmare på live betting.

Hur fungerar live betting?

Traditionellt sett lägger spelare sina bets innan matchen börjar. Med live betting kan du lägga hur många spel du vill under matchens gång. Klicka dig bara in på betting sektionen hos ditt spelbolag så brukar de matcher som för tillfället är live finnas listade. När du sedan klickar på en match så kommer du att få upp de odds och spel som är tillgängliga för dig. Du hittar också annan matnyttig information och statistik. Det är också här du kan hitta eventuella live streams.

Live stream – Se matchen gratis

Många av spelbolagen har köpt rättigheter att streama matchen för sina kunder. Detta kan ibland även handla om stora evenemang som du annars behövt betala för att se på Pay-Per-View. Du som kund kan ofta ta del av ett stort utbud av sporter och matcher helt utan kostnad. Oftast behöver du bara vara inloggad på ditt spelkonto för att ha tillgång till en live stream. Kombinationen av att slippa betala för streaming, att ha tillgång till statistik och information, samt att kunna placera nya spel i realtid samtidigt gör att live betting med live stream är en storfavorit hos spelare.

Betta med cashout funktion

Cashout funktionen har visserligen inte funnits i särskilt många år, men det är mycket omtyckt hos spelare och finns idag hos de flesta bolagen. Vad cashout funktionen gör är att ge dig en möjlighet att stänga dina spel innan matchen är över, samt att få tillbaka en del av din insats.

Detta kan vara väldigt smidigt i situationer då matchens resultat ser osäkert ut, eller om du börjar få kalla fötter. Med cashout kan du då istället stänga spelet och ta ut en del av din vinst eller insats innan matchen är över. Om matchen ser ut att kunna vända till din förlust kan du helt enkelt stänga spelet och göra en minimal förlust. Denna funktion gör live betting ännu mer interaktiv och spännande för insatta spelare som håller koll.

Mer action i oddsen med live betting

Den mest spännande aspekten med live betting är såklart att matchen är i konstant rörelse. Ställningen ändras, spelare skadas, det oväntade händer och så vidare. När du bettar live så ändras även oddsen under tiden som matchen utspelar sig. Detta gör live betting lite svårare än vanlig betting. Självklart finns det en stor skicklighetsaspekt till det. Därför brukar också oddsen vara lite högre än vanligt.

För dig som är insatt i ditt lag eller din sport. Som tittar på matcherna. Som har informationen och statistiken. För dig som är snabb i svängarna. Live betting ger dig möjligheten och verktygen för att ta din spelupplevelse till nästa nivå.